Heimburg voittoon Jonesborossa

Calvin Heimburg voittaa jälleen Jonesboro Openin

Calvin Heimburg hallitsi myös tuulisen kolmannen kierroksen Jonesboro Open 2023 kisassa ja otti kolmannen voittonsa kyseisestä kilpailusta. Jonesboro Openin voitto oli Heimburgille jo kolmas ykkössija tämän vuoden kiertueella. Samalla Heimburg kasvatti myös johtoaan tourin kokonaispisteissä jo lähes 150 pisteen eroon kakkospaikkaa pitävään Gannon Buhriin.

Suomalaisista MPO-sarjan pelaajista parhaiten sijoittuivat Väinö Mäkelä ja Niklas Anttila, molemmat tuloksella -22 jaetulla sijalla 15. Myös Tuomas Hyytiäinen ylsi rahasijoille sijoittumalla sijalle T38 tuloksella -16. Joona Heinäsen viikonloppu oli vaikea ja tulokseksi jäi vaatimaton -11, jolla Joonalle oli tarjolla sijoitus T59.

Jonesboro Open 2023 MPO tulokset

• 1. Calvin Heimburg (-31)
  • 2. Ben Callaway, Isaac Robinson, Eagle McMahon (-28)
  • 5. Andrew Presnell, Bradley Williams, Kyle Klein,
    Corey Ellis, James Conrad (-26)
  • 10. Gannon Buhr (-25)

Eveliina Salonen säväytti finaalikierroksella

FPO-sarjan Finaalikierrokselle sijalta 14 lähtenyt Eveliina Salonen onnistui finaalissa huikeasti heittämällä Hot Roundin -10, jonka turvin Eveliina nousi yhteistuloksella -16 peräti viidennelle sijalle! Suomalaisheittäjistä myös Henna Blomroos ja Heidi Laine mahtuivat kymmenen parhaan joukkoon, joten suomalaisväriä on Jonesboron kärkikymmenikössä vallan mukavasti! Ennakkosuosikin roolissa kilpailuun lähtenyt Viron Kristin Tattar joutui tyytymään tällä kertaa kuudenteen sijaan. Voittajaa jouduttiin hakemaan sudareissa, jonka ensimmäinen väylä riitti Kat Mertschille Hailey Kingin voittamiseen.

Tulevat kisat

Disc Golf Pro Tour jatkuu 12.-14. toukokuuta pelattavalla OTB Open -turnauksella Stocktonissa. Ennen OTB Openia seurattavaa riittää kuitenkin European Pro Tourin startatessa tulevana viikonloppuna Kööpenhaminassa. European Pro Tour kiertueen upean ennakkokatsauksen löydät Frisbeegolfmedia.fi sivustolta.

European Pro Tourin livelähetykset toteuttaa Disc Golf Stream -palvelu, joka lähettää livetuotantotiimit jokaiseen osakilpailuun. Jälkituotantona kisavideoita pääset katsomaan MDG Median YouTube-kanavalta.