Kuningas Niklas on palannut! Konopišté Open voitto Suomeen!

Kuningas Niklas Anttila teki näyttävän paluun Euroopan kentille

Suomen ykköspelaaja Niklas Anttila teki paluun Euroopan kentille tyylillä. Kuusinkertainen maailmanmestari Paul McBeth pysyi Konopišté Open turnauksessa Anttilan tahdissa kahden kierroksen ajan, mutta joutui antautumaan mielettömässä iskussa olevalle suomalaiselle finaalikierroksella. Anttilan voitto Konopišté Openissa tuli jäätävän esityksen jälkeen peräti kahdeksan heiton erolla toiseksi tulleeseen Daniel Davidssoniin. Paul McBethin oli tyytyminen kuudenteen sijaan 12 heittoa Anttilan perässä.

Niklas Anttila halaa tuttua Konopisteen väylän 18 koria voiton varmistuttua
Niklas Anttila halaa koria väylällä 18 voiton varmistuttua. Lisää hyviä muistoja tästä paikasta Kuopiolaiselle Anttilalle.

Anttilan tasaisuus avain voittoon

Turnauksen voittanut Suomen Niklas Anttila pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen -11 ja kaksi seuraavaa tulokseen -12. Vastaavaa suoritusvarmuutta ei löytynyt muilta, ei edes Paul McBethiltä. McBeth pelasi ensimmäisen kierroksen tulokseen -7 ja kertoi sen olevan huonoin kierros mitä hän on koskaan pelannut Konopištén radalla. Toisella kierroksella McBeth saikin pelin uomiinsa ja heitti uuden rataennätyksen -14.

Finaalikierroksella McBeth ei saanut peliänsä toimimaan oikeastaan missään vaiheessa kierrosta. Finaalikierroksen -2 tulos tiputti McBethin peräti 12 heiton päähän Anttilasta ja tulos on varmasti sietämätön.

Anttilan tasaisesta suorittamisesta kertoo myös se, että Niklaksen ainoa bogey koko turnauksessa tuli finaalikierroksen ensimmäisellä väylällä, eikä siitä toipumiseen kulunut kuin pienen siirtymän verran kakkosväylän tiipaikalle. Loppukierrokseen 13 birdietä ja 4 paria riittivät katkaisemaan selkärangan jokaiselta Anttilaa jahtaamaan lähteneeltä pelurilta.

Konopišté Open tulokset

Konopišté Openissa oli tarjolla myös kaksi USDGC-paikkaa, joista ilahduttavasti toisen nappasi Suomen Daniel Davidsson kakkossijallaan. Jaetulle kolmannelle sijalle pelannut ruotsalainen Hjalmar Fredriksson sai toisen tarjolla olleista paikoista kauden huipennukseen.

 • 1. Niklas Anttila (-35)
 • 2. Daniel Davidsson (-27)
 • 3. Hjalmar Fredriksson, Jakub Semerád (-25)
 • 5. Pekka Hyvönen (-24)
 • 6. Paul McBeth (-23)
 • 7. Samuel Hänninen, Gustav Dahlén,
  Lauri Hämäläinen, Hannes Kurn (-22)
 • 11. Silver Lätt (-20)
 • 12. Rainers Balodis, Rasmus Saukkoriipi (-19)
 • 14. Roni Rönkkönen (-18)
 • 15. Hjalte Jensen (-16)

Puolet 14 parhaan pelaajan joukosta tuli Suomesta, joten jälleen kerran Suomi osoittaa olevansa huippufrisbeegolfin kärkimaita! Toimitus onnittelee kaikkia suomalaisia menestyksestä ja erityisesti suuret onnittelut murskaavan voiton ottaneelle Niklas Anttilalle.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *