Disc Golf Finland – Suomalaista huippulaatua

Disc Golf Finland on suomalaisen frisbeegolfin laadukkain kanava

Disc Golf Finland on suomalainen frisbeegolf-kilpailujen jälkituotantoon erikoistunut media. Monet frisbeegolf harrastajat ja kisoja jälkituotantona katsovat ihmiset pitävät Disc Golf Finlandia ylivoimaisesti parhaana suomenkielisen jälkituotannon toimittajana.

Disc Golf Finland ja Suomen paras selostajakaksikko

Heipä hei, ja tervetuloa seuraamaan frisbeegolfia. Minä olen Hiltusen Arttu, ja mulla on mukana täällä selostamassa tietenkin Rauli ”Rändi” Savela.

No niin, täällähän sitä ollaan.

Tällä tutulla dialogilla lähtee käyntiin kymmenet Suomen katsoituimmat ja ylistetyimmät jälkituotantovideot, niin Suomen Prodigy Disc Pro Tour osakilpailuista, Frisbeegolfin SM-kilpailuista, kuin lukuisista muistakin kisatapahtumista.

Äänessä ovat jo dialogissa itsensä esitelleet Arttu Hiltunen ja Rauli Savela, Jyväskylän lahjat frisbeegolf-maailmalle. Tätä parivaljakkoa pidetään täysin ansaitusti Suomen parhaana selostajakaksikkona, joihin tullaan toisinaan jopa hieman epäreilusti vertaamaan kaikkia muita ja etenkin uusia suomalaisia frisbeegolf-selostuksia. Artun taitava, esiintymisen ammattilaisen ihailtava tilannetaju ja sanankäyttö, yhdistettynä pitkän linjan huippupelaajan Raulin tietämykseen lajista, radoista ja kiekoista, on uskomattoman upeasti toimiva kombinaatio.

Maailmanluokan kuvaaminen ja editointi

Disc Golf Finlandin ammattitaito ei suinkaan rajoitu pelkästään selostajakaksikkoon, vaan koko DGF-tiimi on omissa rooleissaan aivan maailmanluokkaa. Editoinnista vastaa usein Sampsa Villman ja samaa miestä tapaa myös ohjaamasta dronea ja käyttämästä korikameraa. Ilja Balabin vastaa tyypillisesti pelaajakameroista, videoeditoinnista, grafiikoista ja valokuvista. Suomen komeimmat väyläesittelyt ajaa dronella Jarkko Autio. Tällä tiimillä (henkilöitä voi olla enemmän ja vaihtua, toimituksella ei tietoa muista taustajoukoista Disc Golf Finlandin takana) tehdään Suomen parasta frisbeegolf-sisältöä kilpailuiden jälkituotannon muodossa.

Löydät Disc Golf Finlandin YouTube-kanavan täältä. Mikäli et vielä ole tilannut kanavaa, tee se välittömästi, sillä se on ylivoimaisesti tärkeintä ilmaista tukea kaikille sisällöntuottajille.

Disc Golf Finlandilla on myöskin Patreon, jossa voit tukea tätä erittäin tärkeää työtä myös rahallisesti. DGF:lla on ollut tapana myöskin arpoa kiekkoja kierrosvideoiden yhteydessä Patreon-jäsenten kesken. DGF:n Patreonin löydät täältä.

Arttu Hiltunen ja Rauli Savela

Ei muuta kuin hyviä heittoja!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *