Mikko Hakulinen Disc Golf

Mikko Hakulinen Disc Golf

Mikko Hakulinen on suomalainen frisbeegolfaaja, selostaja ja sisällöntuottaja, jonka Mikko Hakulinen Disc Golf YouTube-kanava on erittäin suosittu ja arvostettu frisbeegolf-yhteisössä. Kanavallaan hän tarjoaa laajan valikoiman frisbeegolfaiheisia videoita, kuten kilpailujen kohokohtia, vinkkejä ja opetuksia, heittotekniikkaa, kiekkojen esittelyjä ja haastatteluja.

Mikko on erittäin intohimoinen frisbeegolfaaja, joka on pelannut lajia jo yli kymmenen vuotta. Hänen tavoitteenaan on tuoda frisbeegolfin iloa ja intohimoa kaikille, sekä auttaa aloittelijoita kehittymään lajissa. Etenkin ilon tuottamisessa Mikko on onnistunut suorastaan loistavasti, sillä näitä videoita saa aina katsoa hymy huulilla. Hänen sisältönsä on informatiivista ja viihdyttävää, ja myös Mikon taidot frisbeegolf-kentillä ovat vaikuttavia.

Mikko Hakulinen Disc Golf YouTube-kanava on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kaikille frisbeegolfin ystäville, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen.

Mikon YouTube-kanavan löydät täältä ja muista laittaa kanava seurantaan ja kytkeä ilmoitukset päälle, niin saat aina tiedon Mikon uusista videoista!

Mikko Hakulinen Disc Golf Twitchissä

Mikko on myös suomalaisen frisbeegolf-sisällön edelläkävijä, sillä hän on ottanut ensimmäisenä haltuun myös erilaisten pelien ja IRL-sisällön streamaamisessa supersuositun alustan, eli Twitch.tv:n. Mikon Twitch-kanavan esittely kertoo kaiken kanavan isännästä ja hänen intohimostaan frisbeegolfia kohtaan.

MHDG kanavalla on tarkoitus tuoda frisbeegolfmaailmaa yhteen. Täällä pääset tutustumaan lajiin, sen parissa pyöriviin ihmisiin ja yrityksiin. Lähde mukaan yhdessä nauttimaan lajista.

Mikon Twitch kanava löytyy osoitteesta https://www.twitch.tv/mikkohakulinendiscgolf ja kuten YouTubessa, myös Twitchissä kanavan seuraaminen ja tilaaminen on ensiarvoisen tärkeää tukea kanavalle. Joten, muistakaa tilata ja tukea kaikkia lajin eteen pyyteettömästi sisältöä tuottavia kanavia ja henkilöitä. Ainakin Frisbeegolfsuomi.comin toimituksen viikot etenkin offseasonilla olisivat huomattavasti tylsempiä ilman Mikon tuottamaa mahtavaa sisältöä rakkaasta lajistamme!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *