Fribakansa – Pidä huolta kansastasi

How to Birdie Every Hole konseptin luojat Fribakansa

Onko sinun mieleesi koskaan kierroksen aikana hiipinyt kysymys, kuinka helvetissä tämän radan väylät olevinaan voi pirkottaa? Niinpä, niin on Toimituksenkin. Tilanteessa on syytä vetää syvään henkeä, pelata kierros loppuun ja siirtyä leppoisaan asentoon vastaanottimen äärelle, ja avata Fribakansa -niminen YouTube-kanava.

Fribakansa on useimmille Suomen fribaharrastajille tuttu kanava, jonka How to Birdie Every Hole -videosarja on eittämättä suomalaisen frisbeegolf-sisällön merkkiteoksia. Kanavan fantastiset isännät Esa Salonen ja Aarne Ahvenainen nimittäin näyttävät rata kerrallaan, kuinka ne pirkot otetaan radan joka ikiselle väylälle. Sillekin kaikkein pahimmalle. Tietenkään Fribakansa ei ole tehnyt tätä jokaiselle Suomen yli 800:lle frisbeegolf-radalle, mutta tällä hetkellä voit katsoa jokaisen väylän birdiet jo 26 eri radalta Suomesta.

Tampereen Disc Golf Center eli Sentteri ei ole niitä kaikkein helpoimpia ratoja perfect roundille. Tässä silti ohjeet.

Fribakansa – Vuodessa Suomen huipulle?

How to Birdie Every Hole -konseptin lisäksi Fribakansa on hemmotellut kanavansa seuraajia mahtavalla, 12-osaisella Vuodessa Suomen Huipulle -sarjalla. Vuodessa Suomen Huipulle -sarjassa Fribakansan Aarne ja Esa aloittivat syyskuussa 2021 vuoden mittaisen projektin, jossa he omistautuivat harjoittelemaan ja elämään kuten huippu-urheilussa Suomen huipulle päästäkseen täytyykin.

Videosarjassa nähdään eri osa-aluiden harjoittelemista, vinkkejä, fiiliksiä – kaikkea sitä, mitä voit vuoden mittaiselta projektilta odottaa. Tämä videosarja, vaikka onkin samalla myös äärimmäisen viihdyttävä, on ennenkaikkea opettavainen, ja kertoo siitä työmäärästä, mitä huipulle pääseminen vaatii. Toimitus suosittelee tätä sarjaa jokaiselle. Ja tietysti myös sitä toista, missä vauhtiputataan birkkuja ja heitetään kuperkeikkoja.

Fribakansa on yksi Suomen parhaista Frisbeegolf medioista

Fribakansan mediat

Tämän mainion parivaljakon tuottamaa sisältöä löydät monista eri sosiaalisen median kanavista. Suurin ja kaunein lienee kuitenkin juuri Fribakansan YouTube kanava. Löydät kanavan tästä linkistä ja kun pääset perille, muistathan oikeat askelmerkit jatkotoimenpiteisiin: Paina TILAA KANAVA -painiketta. Niin Fribakansa kuin kymmenet muutkin frisbeegolf-sisällöntuottajat tekevät kovaa duunia, vain toimittaakseen meille katsojille mielettömän hienoa sisältöä, meille tärkeästä lajista. Jos tätä toimintaa voi tukea halvimmillaan ilmaiseksi tilaamalla kanavan, lienee paikallaan se tehdä.

Fribakansan muita sosiaalisen median kanavia ovat Instagram ja TikTok. Tiedät mitä tehdä.

Kuten Esa ja Aarne itse ovat kanavansa tietoihin kirjoittaneet:

Tilaa meidän kanava – me viihdytetään sua frisbeegolfviihteellä ja pidetään huolta kansastamme!

Juuri näin se menee! Toimitus tiimeineen kiittää Fribakansaa kaikista tähän saakka julkaistuista, erittäin viihdyttävistä videoista, ja toivottaa intoa ja tsemiä myös uuden materiaalin luomiseen.

Kiitos Fribakansa!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *