FribaPodi – Seppo Pajun Podcast

Fribapodi on Seppo Pajun tuottama podcast

Kun Suomalainen lajilegenda Seppo Paju ilmoitti lopettavansa kilpauransa Frisbeegolfissa, monet frisbeegolfsisältöä netistä kuluttaneet lajifanaatikot ehtivät säikähtämään, loppuuko Sepon tuottama frisbeegolf sisältö kokonaan. Tämä pelko osoittautui nopeasti turhaksi, sillä Seppo julkaisi helmikuussa 2023 uuden Fribapodi podcastin.

Fribapodi on vähintään kerran viikossa julkaistava podcast joka käsittelee lajin eri osa-alueita, kuten tekniikkaa, kilpailuja, pelaajahaastatteluja ja yleistä lajin kehitystä. Sepon miellyttävää ääntä ja miehen todellista asiantuntemusta kuuntelisi mielellään enemmänkin. Podcast on kaiken kaikkiaan erinomainen viihdepaketti kaikille frisbeegolf-faneille.

FribaPodi kuunteluun

Fribapodi podcast löytyy useilta eri podcasteja tarjoavilta alustoilta, mutta suosituin Sepon podcast lienee Spotifyssa, jossa se on noussut jopa kuunneltuipien podcastien joukkoon. Löydät lajilegenda Seppo Pajun podcastin täältä. Muista seurata podcastia ja antaa sille arvostelu.

Seppo Paju YouTube-kanava

Sepolta löytyy myöskin mahtavaa frisbeegolf-sisältöä pullollaan oleva YouTube-kanava. Vaikka Seppo ei enää niin aktiivisesti uusia videoita tuotakaan, on kanavan 80 videota vallan mainiota ajanvietettä frisbeegolf-faneille ja nämä videot kestävät aikaa. Kanavalta löytyy kiekkotestejä, rataesittelyitä, trickshotteja – kaikkea mitä laadukkaalta frisbeegolf-kanavalta voi odottaa.

Sepon YouTube-kanavalle pääset tästä.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *