Frisbeegolf matkalla – Kuopio

Frisbeegolf Kuopio

Frisbeegolf matkalla – artikkelisarjassamme esittelemme Suomen hienoimpia reissukohteita, mikäli matkaan kuuluu frisbeegolf. Ensimmäinen osa johdattaa meidät Pohjois-Savon Kuopioon, joka on tuttu esimerkiksi useista Prodigy Disc Pro Tour -kiertueen osakilpailuista vuosien varrelta. Toimitus kävi vierailemassa kesällä 2022 Savon sydämessä ja sai nopeasti huomata, että Kuopio tarjoaa erinomaiset puitteet mitä mahtavimmalle frisbeegolf reissulle. Tästä artikkelista saat mainiot askelmerkit (toivottavasti tulossa olevaan) fribareissuusi Kuopioon.

Mikä ihmeen Kuopio?

Niitäkin ihmisiä varmasti löytyy, jotka ovat kyllä kuulleet Kuopiosta, mutta eivät oikein tiedä kyseisestä kaupungista muuta kuin nimen. Kuopio siis sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa ja on itseasiassa koko maakunnan maakuntakeskus. Vuoden 2022 lopussa asukkaita Kuopiossa oli noin 122 500 ja huolimatta siitä, että Kuopioon syntyneitä oli lähes 300 vähemmän, kuin Kuopion ajasta iäisyyteen siirtyneitä, Kuopion väkiluku oli muuttovoiton vuoksi kasvanut yli tuhannella asukkaalla edellisvuoteen verrattuna. Ulkopaikkakuntalaisen silmin Kuopio vaikuttikin todella miellyttävältä ja eläväiseltä kaupungilta, eikä Toimitus ihmettele lainkaan Kuopion muuttoliikkeen plusmerkkisyyttä.

Etäisyydet Kuopioon muualta Suomesta ovat hyvin maltillisia, Kuopion keskeisen sijainnin ansiosta. Auton lisäksi Kuopioon pääsee monesta kaupungista hyvin myös linja-autolla tai junalla. Helsingistä Kuopioon pääsee myös lentämällä.

Frisbeegolf matkalle Kuopioon

Frisbeegolf Kuopio

Kuopion frisbeegolfyhteisö on aktiivinen ja runsaslukuinen. Suosituimmat radat ovat todella ahkerassa käytössä, mutta myös erinomaisesti hoidettuja ja ylläpidettyjä. Ratojen ylläpidossa suuressa roolissa ovat paikalliset seurat, Deep In The Forest ja Vuorelan Veikot. Vuorelan Veikkojen ”pääradat”, vanha ja uusi Tarinalaakso tosin sijaitsevat naapurikunta Siilinjärven puolella, mutta lyhyen etäisyyden vuoksi Kuopiosta, liitämme myös Tarinalaakson radat Kuopion Road Tripille. Toimitus ei päässyt reissullaan pelaamaan aivan kaikkia Kuopion alueella sijaitsevia ratoja, mutta pidempää reissua suunnittelevien kannattaa huomioida kaikki Kuopion lähialueiden frisbeegolfradat. Listaamme artikkelin lopussa myös ne radat, joita emme ehtineet aikataulusyistä heittämään.

Frisbeegolf matkalla Kuopioon: kohteet

Kuopiosta ja lähialueilta löytyy todella paljon pelattavaa, monipuolisia ratoja ja upeita maisemia. Aloitetaan Kuopion fribatour siitä kaikkein kuuluisimmasta ja maisemiensa puolesta yhdeltä Suomen kauneimmista radoista, eli Puijolta.

Puijo DiscGolf

Ensimmäinen kohde fribareissulla Kuopioon on kaupungin keskustan välittömästä läheisyydestä löytyvä Puijo DiscGolf. Puijon rata on varmasti monelle tuttu Prodigy Disc Pro Tour videoilta. Puijon rata onkin hyvin lähelle samanlainen kuin Pro Tour videoilla myös meille harrastajille, sillä Pro Tour leiskaa varten tehtävät muutokset ovat hyvin pieniä.

Puijon frisbeegolfrata löytyy osoitteesta Antikkalantie 51, 70300 Kuopio. Autolla Puijolle päästään Puijon tornille menevää tietä pitkin, josta käännytään hieman ennen Puijon huippua oikealle Antikkalantielle ja radan parkkipaikat löytyvät tien päästä.

Puijon radan voi tietenkin myös heittää 18 alle parin, Fribakansan ohjeilla.

Puijon rata on yksi Suomen korkeimmalle arvostetuista radoista ja Kuopion vierailun aikana on hyvin helppo ymmärtää miksi. Puijo tarjoaa monipuolisia väyliä sekä rysty- että kämmenheitoille, upeita alamäkiliidätyksiä ja tarkan nopeus- ja kulmakontrollin vaativia heittoja. Luonnollisesti hienot alamäkiliidätykset tarkoittavat myös jossain vaiheessa rataa takaisin ylös kiipeämistä ja väylältä 13 alkaakin kiipeäminen ja heittäminen takaisin Puijon huippua kohti. Ylämäkiväylät ovat kuitenkin todella miellyttäviä metsäväyliä, jotka eivät ylämäestä huolimatta vaadi aivan kammottavaa heittomittaa. Ainoastaan väylä 16, jossa heitetään 114 metriä todella jyrkän ylämäen päälle, oli tälle harrastajalle sellainen, jossa ei täydelliselläkään heitolla olisi mahdollisuutta päästä korille asti.

Heitettävää Puijolla on noin 2 kilometriä ja radan par tulos on 59 heittoa. Toimituksen arvosana Puijo DiscGolf -frisbeegolfradalle on 5/5. Aivan upea paikka.

Huuhanmetsä DiscGolfPark

Toinen Kuopion keskustan lähellä sijaitsevista frisbeegolfradoista on Niiralassa, Minna Canthin koulun vieressä sijaitseva, Jussi Meresmaan ja Pertti Tuppuraisen suunnittelema Huuhanmetsä DiscGolfPark. Huuhanmetsän parkkipaikka löytyy osoitteesta Ruotsinkatu 35, 70600 Kuopio. Parkkipaikalta siirtyminen puttikorille ja ykkösväylän tiille on lyhyt, noin sadan metrin kävely koulun urheilukentälle, jonka vastakkaiselta reunalta kyseiset kohteet löytyvät. Kentän ollessa tyhjillään, se tarjoaa erinomaiset olosuhteet lämmittelyheittoihin.

Huuhanmetsän rata tarjoaa monipuolista ja vaikeustasoltaan keskivertoa heitettävää, suurimmaksi osaksi metsäväyliä pitkin. A-radalla väyliä on peräti 24 ja Toimitus suosittelee ehdottomasti tämän pidemmän leiskan kiertämistä. B-rata jättää välistä A-radan väylät 11 – 18, joiden joukossa on todella mukavia väyliä, joita ei kannata jättää heittämättä. Toki 16 väyläinen B-rata on myöskin oikein hyvä vaihtoehto, jos on pakko suoriutua reissussa eteenpäin nopeammalla aikataululla. Toimitus pitää Huuhanmetsä DiscGolfPark frisbeegolfrataa erittäin onnistuneena ja ehdottomasti käymisen arvoisena.

Legendaarinen Fat Guys Discgolf esittelee Huuhanmetsän radan.
DeuZ Disc Golf kävi bongaamassa Peikkometsän radan.

Peikkometsän frisbeegolfrata

Peikkometsän frisbeegolfrata löytyy kauniista Kuopion Saaristokaupungista, noin 10 kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Peikkometsän frisbeegolfrata on hauska 14 väyläinen metsärata, joka sopii todella hyvin esimerkiksi pitkien kierrosten jälkeiseksi loppuverryttelyksi. Peikkometsän radan kiertää kahdestaan noin tunnissa lyhyehköjen väylien ja lyhyiden siirtymien ansiosta. Toimitus joukkioineen kävi Peikkometsässä reissun ensimmäisenä iltana ja innostui heittämään radan vielä illan päälle kahteen kertaan. Samoin reissun toinen aamu avattiin aamulämmittelyksi heitetyllä Peikkometsän frisbeegolfradalla. Peikkometsä tarjoaa lyhyehköjä, teknisiä heittoja, eikä ollut lähellekään niin helppo, kuin ennen kierrosta kuvittelimme. Peikkometsä on todella mukava lisä 18 ja 24 väyläisten Puijon ja Huuhanmetsän kaveriksi, lähellä kaupungin keskustaa!

Huoltotauko

Kuopion keskustan kolme lähintä frisbeegolfrataa on nyt käyty läpi, joten on aika tutkia, minkälaisia mahdollisuuksia kaupunki tarjoaa majoituksen ja muun oheistoiminnan osalta. Näiden kolmen radan pelaamisen yhteydessä majoituspaikkoja löytyy läheltä niin lukuisten hotellien, AirBnb-asuntojen, kuin viiden tähden leirintäalueenkin muodossa.

Kuopion hotellitarjonta

Kuopion keskustasta (alle 1km torilta) löytyy viisi hotellivaihtoehtoa, joista Toimituksen oma valinta oli Lapland Hotels Kuopio. Lapland Hotels Kuopio (Hotels.com arvosana 9.0/10) oli erittäin viihtyisä ja etenkin sisätiloiltaan sangen uuden tuntuinen hotelli. Palvelu oli mitä mainiointa ja kaikenlainen asiointi hotellin kanssa erittäin ketterää.

Muut Kuopion keskustasta löytyvät hotellit ovat Sokos Hotel Puijonsarvi (Hotels.com arvosana 8.4/10), Scandic Atlas (8.4/10), Hotel Jahtihovi (8.0/10) sekä Scandic Kuopio (8.4/10). Henkilökohtaista kokemusta näistä hotelleista löytyy aiemmilta retkiltä Scandic Atlaksesta sekä Sokos Hotel Puijonsarvesta, jotka molemmat olivat erittäin hyviä hotelleja.

Sawohouse

Hieman syrjemmässä keskustasta ja taas vastaavasti hieman lähempänä Peikkometsän Frisbeegolfrataa löytyy todellinen helmi, Boutique Hotel Sawohouse. Sawohouse on pieni ja kodikas 18 huoneen hotelli, jonka yhteydessä on myös erinomainen Sawohouse Underground keikkapaikka. Sawohousessa on usein laadukkaita live-esiintyjiä, joten se tarjoaa erinomaiset puitteet myös pienelle rentoutumiselle jälkipelien lomassa.

Rauhalahti

Matkailukeskus Rauhalahti sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Kuopion keskustasta ja tarjoaa todella monipuolisia majoitusvaihtoehtoja. Rauhalahdessa on kylpylähotelli, mökkejä sekä huviloita, ja harvinainen viiden tähden camping alue. Rauhalahti onkin erinomainen vaihtoehto isommalle fribaseurueelle tai perheen kanssa matkaaville, sillä Rauhalahdesta löytyy tekemistä ja aktiviteetteja niille reissuajille, jotka eivät osallistu frisbeekierroksille.

Ruokaa ja rentoutumista Kuopiossa

Frisbeegolfin täyteisten päivien jälkeen Kuopio tarjoaa monia mahtavia vaihtoehtoja rentoutumiseen ja hyvän ruoan nauttimiseen. Toimitus ehti reissullansa testata muutamia suosituksen arvoisia paikkoja Kuopiossa ja näiden lisäksi Kuopiosta löytyy kymmenittäin vielä testaamatta jääneitä kohteita.

Kuopion Saana

Osoitteessa Siikaranta 12, Bellanranta nimisen aktiviteetti- ja elämyskeskuksen rannasta, löytyy Toimituksen henkilökohtainen suosikkikohde Kuopiossa: Saana. Saanahan on siis suomeksi Sauna, jota ilmeisesti savolaisittain lausuen leikkisästi kutsutaan Saanaksi. Niin tai näin, Saana on aivan fantastinen Sauna & Spa kompleksi, jossa pääset saunomaan ja rentoutumaan altaissa niin ulko- kuin sisätiloissakin ja tietenkin pulahtamaan myös Kallaveden aaltoihin. Samassa yhteydessä on myös ravintola upeine terasseineen Kallaveden äärellä. Saana ansaitsee todella, todella suuren suosituksen.

Kuopion Saana on upea spa kompleksi Kuopiossa
Kuopion Saana on todella upea Spa & Ravintola Kallaveden äärellä.

Mualiman napa

Mualiman napa, eli Kuopion tori, on sangen mainio paikka välipalalle tai pelien jälkeiselle palautusjuomalle. Vilkkaalla torilla on monta ravintolaa, kauppahalli sekä hyviä aurinkoisia terasseja. Mualiman navan välittömästä läheisyydestä löytyy myös useita hyviä ravintolavaihtoehtoja, niin lounaan kuin illallisenkin nauttimiseen.

Burgerit Kuopiossa

Toimituksella on lukuisien muiden heikkouksien lisäksi kaksi todellista akilleen kantapäätä, burgerit ja pizzat. Kuopiossa ehdimme nauttimaan burgereista kahdessa eri ravintolassa, sillä raskaat kierrokset vaativat tällä kertaa myös raskasta ruokaa. Ensimmäinen burgerikokemus ja kyseisen ravintolan slogania lainatakseni #burgasmi tapahtui ravintolassa nimeltä burger5. Täydellisyyttä hipova burgerikokemus talon perinteisellä burger5 burgerilla. Helppo suositella kaikille bursien ystäville. Toinen burgerikokemuksemme oli valinta Kuopion reissumme päätösateriaksi ja paikaksi valikoitui Kuopiossa suurta suosiota nauttiva Gastrobar B/P. Tämä ravintola sai eniten suosituksia, kun kyselimme kierrosten aikana paikallisilta kaupungin parasta hampurilaista. Talon smash-burger oli täyttä kultaa ja timanttia.

Pizzaa Kuopiossa

Pizzaa pääsimme nauttimaan Kuopion reissulla kerran, mutta pizzeria jossa asioimme, oli helposti yksi Suomen parhaimmista pizzakokemuksistamme. Artesaanipizzeria Blocco on uskomattoman kova pizzeria. Kyseinen pizzeria kertoo verkkosivuillaan seuraavaa:

Tarjoilemme artesaanipizzaa, jonka vankkana perustana on oma pizzataikinamme, raikas tomaattikastike sekä kausiluonteiset tuoreet raaka-aineet ja maistuvat juustot. Keittiömme sydän, Pavesin järkälemäinen pizzauuni, antaa pizzoille lieskoillaan viimeisen silauksen ja niiden uniikin paahteisen maun.

Tämä todella oli uniikki ja harvinaislaatuisen mahtava pizzakokemus Suomessa. Kiitos Anna, Kimmo, Mika ja Anssi – te teette tärkeää työtä. Näin laadukas pizza on yhtä harvinainen, kuin toimituksen kädellä heitetty Eagle.

Matkalla Pohjoiseen

Päätimme suunnistaa omalla frisbeegolf roadtripillämme Kuopiosta Joensuuhun, mutta pienen koukkauksen kautta. Meidän ohjelmassamme oli todella kova heittopäivä Kuopiosta lähdettyämme, sillä suunnistimme ensin jo alussa mainittuun Siilinjärven Tarinalaaksoon, jossa meitä odotti kaksi 19-väyläistä ja melko raskasta rataa. Eikä päivä vielä päättyisi näihin kierroksiin, ei lähimainkaan.

Tarinalaakso Old Course

Tarinalaakson vanha rata löytyy Siilinjärveltä, osoitteesta Kumpusentie 11. Matkaa Mualiman navasta, eli Kuopion Torilta Tarinalaakson radalle on noin 25km, joka menee moottoritietä pitkin noin 20 minuutissa.

19 väylää hiekkamontussa ja sen ympäristössä tarjoaa haasteita kokeneellekin heittäjälle. Väylien joukossa on upeita alamäkiliidätyksiä, tiukkoja metsäpillejä ja pitkää avointa baanaa. Heittämistä Tarinalaakso Old Coursessa on yhteensä hieman yli 2300 metriä, joka pitäisi ihannetulokseen yltääkseen suorittaa 61 heitolla. Vanhan Tarinalaakson yhteydestä löytyy myös vallan mainio Range ja useita putti- ja lämmittelykoreja. Maasto on todella miellyttävää kuljettavaa ja Vuorelan Veikot talkooväkineen ovat laittaneet radan kaikin puolin minttiin kuntoon. Hieno rata!

Tarinalaakso New Course

Tarinalaakson uusi rata sijaitsee hyvin lähellä vanhaa rataa, joten siirtyminen näiden ratojen välillä on hyvin nopea. Radan luonne on hyvin samankaltainen kuin Tarinalaakso Old Coursella ja maasto kulkemiseen ja heittämiseen yhtä mukavaa kuin vanhallakin radalla. Heitettävää Tarinalaakso New Course tarjoaa 2259 metriä ja par-tulokseen päätyäkseen heittoja saisi käyttää 63.

Yleinen mielipide paikallisilta kysellessä oli se, että uusi rata ei olisi yhtä hyvä kuin Tarinalaakson vanha rata, mutta Toimituksen mielestä uusi rata ei häpeä yhtään isoveljensä vierellä. Mielestäni Tarinalaakso New Course tarjosi todella miellyttäviä väyliä, ehkä jossain vaiheessa hieman yksitoikkoisempia vanhaan tarinaan verrattuna, mutta todella hyvästä radasta puhutaan jokatapauksessa.

Kuopion suunnalle suuntautuvalla fribareissulla ei missään tapauksessa voi jättää heittämättä kumpaakaan Tarinalaakson radoista.

Tarinalaakso Old Course ja pirkkoa joka väylälle by Fribakansa
Fat Guys Disc Golf Tarinalaakso New Coursella

Kunnonpaikka ja Vuorela

Matkamme jatkuessa Joensuun suuntaan, oli Siilinjärvellä nautitun lounaan jälkeen vuorossa siirtyminen hieman takaisin Kuopioon päin, 15 kilometriä Tarinalaaksosta Vuorelaan, jossa meitä odotti hieman kevyempi rata, paikallisten sanoin ”KuneVuorela”.

Kunnonpaikka on kylpylähotelli Vuorelassa, erittäin kauniilla paikalla Kallaveden rannalla. Alunperin tarkoituksemme olikin yöpyä Kunnonpaikassa, mutta muutimme suunnitelmia viime hetkellä ja tällä reissulla tulimme vain pelaamaan paikan fribaradat. Kyseessä on kaksi erillistä 9 väyläistä rataa, Kunnonpaikka ja Vuorela, jotka paikallisten mukaan kuitenkin on tapana yhdistää yhdeksi 18-väyläiseksi ratakokonaisuudeksi. Kuuleman mukaan Vuorelan Veikkojen viikkokisoissa esimerkiksi pelataan 18-väyläinen versio.

Ratakokonaisuus on suurimmaksi osaksi hyvin lyhyitä ja helpohkoja väyliä, joka sopikin esimerkiksi meidän seurueellemme vallan mainiosti kahden raskaan Tarinalaakson jälkeen. Kunnonpaikan puoli tarjosi 9 par kolmosta, jossa heittomittaa tuli yhteensä n. 550 metriä. Vuorelan puoli myös 9 par kolmosta ja heittomittaa yhteensä 10 metriä enemmän kuin Kunnonpaikan puoleisella radalla.

Osa väylistä oli lyhyestä pituudestaan huolimatta erittäin teknisiä ja Toimituksen mielestä alueella on käytetty suorastaan erinomaista ratasuunnittelua. Löytyy saariväylää, tiukkoja mandoja ja tarkkoja heittoja vaativia OB-alueita. Meidän reissullamme sää oli melko tyyni, joka helpotti tätä rataa melkoisesti. Paikalliset heittäjät kertoivat, että radalla on hyvin usein kova tuuli rannan läheisyydestä johtuen ja lost disc tilanteet Kallaveden aalloille ovat hyvinkin tyypillisiä.

Kaikenkaikkiaan Kunnonpaikka ja Vuorela oli erinomainen ”välirata” ennen seuraavaa ja tämän reissun viimeistä kohdettamme.

Atrain Disc Golf

Tällä kertaa viimeinen kohteemme Kuopion fribamatkalla oli Atrain Disc Golf, Vartialassa lähellä Riistavesi nimistä kylää, noin 20 kilometriä Vuorelasta Joensuuhun päin. Saimme paikallisilta pelaajilta paljon ylistäviä lausuntoja Atraimen radasta, joten päätimme kalkkiviivoilla muuttaa majoitussuunnitelmaamme. Atraimen radan lähellä nimittäin sijaitsee samanniminen Camping alue, josta saimme varattua näinkin lyhyellä varoitusajalla leirintäaluemökin ja saunavuoron.

Camping alue oli hyvin perinteinen sellainen, mökki siisti ja saunassa mahtavat löylyt. Hinta-laatusuhteeltaan Camping Atrain oli erittäin kovaa tasoa ja voimme suositella kyseistä majoitusta, mikäli haluat pelata Atrain Disc Golf radalla kahtena tai useampana päivänä peräkkäin.

Kun olimme vieneet kamat Camping alueelle, läksimme heti testaamaan paljon kehuja saanutta fribarataa. Atrain Disc Golf fribarata olikin koko reissun positiivisin yllätys, sillä emme luultavasti olisi tulleet pelaamaan rataa ollenkaan ilman paikallisten ylisanoja kyseisestä radasta. Atrain Disc Golf radalla heitettävää on 1800 metriä ja radan par-tulos on 58 heittoa. Maasto on todella miellyttävää, kuivaa kangasmetsää ja väylät ovat erittäin monipuolisia ja juuri sopivan haastavia aktiiviharrastajan heitettäväksi. Toimituksen mielestä Atrain Disc Golf on maisemia lukuunottamatta lähes Puijon tasoinen rata. Pelasimme Atraimen radan reissun lopuksi vielä peräti kolme kertaa, ennen kuin lopetimme tämänkertaisen fribareissun ja jatkoimme matkaa Joensuun kautta takaisin Etelä-Suomeen.

Suosittelemme lukemaan Tuskasotureiden erittäin viihdyttävän ja kattavan esittelyn Atrain Disc Golf fribaradasta.

Atrain Disc Golf
Yksi Atraimen signature väylistä on väylä 4, 111 metrin alamäkiväylä tiukkaa ränniä pitkin.

Pelaamatta jääneet radat Kuopion alueella

Toimituksen reissu Kuopioon on ohi ja vaikka saimme uskomattoman hienoja kokemuksia niin frisbeegolfin kuin muidenkin elämysten muodossa, läheskään kaikkea Kuopion tarjontaa emme ehtineet käydä läpi. Listaamme tähän loppuun vielä joitakin Kuopion alueella sijaitsevia ratoja, joita emme tällä reissulla valitettavasti päässeet pelaamaan, mutta mahdollisesti seuraavalla kyllä. Esimerkiksi Nilsiässä sijaitseva Tahkovuori olisi varmasti käymisen arvoinen paikka niin fribaradan kuin muunkin aktiviteetin puolesta. On kuitenkin hyvä, että kohteita jäi vielä tulevillekin reissuille, sillä Kuopioon tulemme varmasti tekemään frisbeegolf matkoja tulevaisuudessakin!

Tahkovuori Disc Golf Park. Etäisyys Kuopion keskustasta n. 60 km. Tahkolla monipuoliset majoitus- ja aktiviteettimahdollisuudet.

Katso Tahkon tarjoamia mahdollisuuksia täältä.

Juankosken Frisbeegolfrata. Etäisyys Kuopion keskustasta n. 60 km. Paljon kehuttu puistorata, jonka on suunnitellut Kaatiksen radankin suunnitellut Jani Nevantausta. Vuorelan Veikkojen Jesse Nieminen on suunnitellut radalle parin väylän uudistukset. Lämmin kiitos Vuorelan Veikoille tarkennuksesta tähän!

Karttulan Frisbeegolfrata. Etäisyys Kuopion keskustasta n. 45 km. Rata on paikallisten kertoman mukaan hieman huonosti hoidettu ja ilman spotteria pelaaminen on käytännössä mahdotonta. Tarjoaa varmasti haastetta kokeneellekin heittäjälle.

Suonenjoki Disc Golf Park. Etäisyys Kuopion keskustasta n. 50 km. Meresmaan suunnittelema 23 väyläinen frisbeegolfrata Suonenjoella. Kuopion kuulopuheiden mukaan todella onnistunut rata, 2km heittämistä ja radan par-tulos 73. Varmasti hyvä vaihtoehto mikäli tulet tai menet Kuopion reissulla Suonenjoen ohi.

Fribakansa esittelee Tahkovuoren rataa.

Kohti uusia seikkailuita

Toivottavasti sait artikkelistamme vinkkejä ja ideoita tuleviin fribareissuhisi! Tulemme julkaisemaan lisää vastaavanlaisia Frisbeegolfmatkalla -artikkeleita kaupungeista joissa olemme käyneet tutustumassa paikalliseen frisbeegolfkulttuuriin. Tämän kesän matkakohteista osa on vielä auki, joten jos haluat nähdä tämänkaltaisia juttuja tietyiltä paikkakunnilta, kommentoi tai lähetä viestiä vaikkapa Instagramissa ja katsotaan mitä voimme tehdä!

Loistavaa kesän alkua kaikille ja mahtavia frisbeegolfreissuja! Muistakaa pelata ja nauttia pelistä!

Frisbeegolfsuomi.com – kaikki frisbeegolfista

Samankaltaiset artikkelit

2 Kommenttia

  1. Hei kiitti tästä! Ollaan just mietitty tän kesän reissulle sopivaa paikkaa ja Kuopio oli unohtunu kokonaan jo alkukarsintavaiheessa! Tän perusteella vaikuttaa että lähetäänkin sitten sinne Savoon, pizzakommentti ratkas 😀 Jos ootte käyny missään länsirannikolla niin sellaset vastaavat kiinnostas!

  2. Moi Juha! Kiitos kommentista! Mahtava homma, jos päädyitte tämän perusteella Kuopioon, uskallan luvata ettette tule pettymään! Kertokaa jos käytte noita ratoja mitä meillä jäi väliin!
    Länsirannikolla on käyty viime kesänä myös ja sieltä suunnalta on jotain tulossa myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *