Frisbeegolfradat.fi – Kaikki Suomen radat

Frisbeegolfradat.fi

Frisbeegolfradat.fi on suomalainen sivusto, josta on todella paljon hyötyä niin uudelle kuin kokeneellekin frisbeegolf-harrastajalle. Sivustolta löytyy hyvin pitkälti kaikki Suomen frisbeegolfradat ja löydät ne sieltä näppärästi paikkakunnittain. Jos olet suunnittelemassa omaa ”Tour de Fribaa”, on Suomen kartan lisäksi ehdoton apuväline juuri frisbeegolfradat.fi verkkosivusto!

Frisbeegolfradat.fi käyttäminen

Frisbeegolfradat.fi sivuston käyttäminen on helppoa kuin se kuuluisa heinän teko. Kirjoittelet kyseisen osoitteen verkkoselaimesi osoiteriville, ja sim sala bim, kaikki Suomen frisbeegolfradat väyläesittelyineen ja ratakarttoineen ovat ulottuvillasi. Voit hakea ratoja paikkakunnittain, ratojen nimillä ja valita sinulle sopivan luokituksen radalle.

Ilman tätä apuvälinettä kesäisen fribakiertueen suunnitteleminen olisi todella työlästä, joten suuret kiitokset Toimituksen ja koko frisbeegolfsuomi.com tiimin puolesta kyseisen sivuston kullan arvoisesta työstä rakkaan lajimme eteen.

Frisbeegolfradat.fi palvelusta ratakartta
Frisbeegolfradat.fi sivustolta esimerkkinä ratakartta Toimituksen suosikkiradasta.

Mitä tietoja radoista löytyy?

Radoista FGR ilmoittaa yleensä osoitteen ja perustamisvuoden, väylien määrän, minkälaiset korit radalta löytyy, heittopaikkojen laadun, radan opasteet sekä pinnanmuodot. Lisäksi tietoja löytyy ylläpidosta, ratamestarista, suunnittelijasta ja mahdollisista tapahtumista radalla.

FGR tukeminen

FGR sivustolla ei ole mainintaa mahdollisista konsteista sivuston tukemiseen, joten heillä tuskin on käytössään patreonia tai muita vastaavia vaihtoehtoja. Tällaisessa tapauksessa paras tukemisen muoto onkin käyttää sivustoa mahdollisimman ahkerasti ja mikäli sivustolta löytyy mainoksia, joiden sisältö kiinnostaa sinua, niitä kannattaa tietenkin käyttää.

Toivottavasti FGR jaksaa ylläpitää tätä mainiota palvelua ja sivustoa tulevaisuudessakin. Toimitus myöntää avoimesti, ettei tulisi toimeen kesääkään ilman frisbeegolfradat.fi sivustoa. Eikä muuten talveakaan.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *