SkyBlue Disc Golf – Taivaansinisiä Roadtrippejä

SkyBlue Disc Golf ja Tour de Friba on osa suomalaista frisbeegolf kulttuuria

Tuskin on kovin monta suomalaista frisbeegolf-harrastajaa, joka ei olisi kuullut puhuttavan Tour de Fribasta. Tour de Friba on SkyBlue Disc Golf nimisen Oulusta lähtöisin olevan videotuotantotiimin lippulaiva, josta suomalainen frisbeegolf-kansa on saanut nauttia jo kahdeksan tuotantokauden verran. SkyBlue Disc Golf on tuottanut YouTube-kanavalleen jo yli 200 videota, jotka ovat keränneet yli puolitoista miljoonaa katselukertaa.

Parasta kesässä – katsojille talvessa

SkyBlue Disc Golf kanavan Tour de Friba -tuotannot alkoivat vuonna 2015 #suomenkesä2015 nimisellä kiertueella. Seuraavana kesänä Tour tehtiin Ruotsissa ja jälleen vuonna 2017 palattiin kiertämään Suomen kenttiä, Kerran kesässä 2017 -nimetyllä Tour de Friballa.

Vuoden 2018 Tour de Friba on nimensä puolesta toimituksen ylivoimainen suosikki, sillä se kuvaa koko mahtavan SkyBlue-tiimin asennetta ja intohimoa lajia kohtaan. Parasta kesässä. Nämä tourit näyttävät todella olevan aina tämän porukan kesän kohokohta. Katsojana, jopa fanina, täytyy myöntää että kesän tourin videoita odotetaan vesi kielellä läpi talven.

SkyBlue ei tee ainoastaan Tour de Friba -tuotantoja, vaan kanavalta löytyy selostettuja kilpailuja niin Suomesta kuin Espanjastakin. Tätä hyvänmielen kanavaa on helppo suositella jokaiselle frisbeegolf-videoiden ystävälle.

Kesän 2022 Tour de Friban mukana pääset tutustumaan Viron upeisiin frisbeegolfratoihin.

SkyBlue Disc Golf – tekijät

SkyBluen tiimi koostuu viidestä frisbeegolf-fanaatikosta. Perustaja Mika Ylisaukko-oja, tuttu toureilta, Kimmo Mäenpää, Antti ”Backhand” Pikkarainen, myös tourien vakiokalustoa, Joona Kekkonen ja Mikko Kaikkonen on supertiimi SkyBluen kanavan takana. Vaikka SkyBluen kotisivuilla häntä ei ole mainittu, on toimituksen pakko nostaa esille turboputtien erikois- ja herrasmies Teppo Nieppola. Tepon, kuten muidenkin Tour de Friballa mukana olijoiden heittämistä on ilo katsoa, mutta toimituksen sydämen on vienyt jätkien täysin saumaton kemia niin radalla, kuin ratojen ulkopuolellakin.

Kuinka voit tukea SkyBlue Disc Golfin tiimiä?

Tukeminen on helppoa ja halvimmillaan täysin ilmaista. Kuten kaikki sisällöntuottajat, myös SkyBlue tarvitsee kanavilleen mahdollisimman paljon seuraajia ja katsojia. Jos et ole vielä tilannut SkyBluen kanavaa, tee se nyt. YouTube-kanavan tilaaminen on täysin maksuton tapa tukea omia suosikkikanaviaan.

SkyBlue Disc Golf löytyy myöskin sosiaalisesta mediasta, voit ottaa heidän kanavat tilaukseen seuraavista linkeistä:

https://www.instagram.com/skybluediscgolf/

https://www.facebook.com/skybluediscgolf/

Rahallinen tuki SkyBluen tiimille on mahdollista Patreonin kautta. Osoitteessa https://www.patreon.com/skybluediscgolf/ pääset liittymään SkyBluen Patreon jäseneksi. Toimituksen arvio on, että Patreon jäsenet ovat yksi tärkeimmistä tukijoukoista SkyBluen kaltaiselle pienehkölle mediatiimille.

Näiden tukimuotojen lisäksi voit esimerkiksi yrittäjänä tarjota kaupallista yhteistyötä erilaisiin videoprojekteihin ja yksityishenkilönä voit tilata silloin tällöin kotisivuilla myytävänä olevia SkyBlue-tuotteita.

Tärkeintä on kuitenkin se, että muistetaan tilata kanava ja katsoa videoita – ja näin varmistaa että Tour de Friba kiertueet jatkavat matkaansa hamaan tulevaisuuteen!

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *