Tietoa meistä

Frisbeegolfsuomi.com on suomenkielisen frisbeegolf-sisällön koti.

Tarjoamme uutisia, blogeja, vinkkejä ja tarjouksia kaikille Suomen frisbeegolf-harrastajille.

Suomessa on lähes tuhat ilmaiseksi käytössä olevaa frisbeegolf-rataa ja lähes 200 rekisteröityä seuraa, joissa tehdään mahtavaa työtä lajimme eteen.

Suomessa on myös kymmeniä mahtavia sisällöntuottajia, jotka tarjoavat ilmaista ja laadukasta frisbeegolf-sisältöä YouTubessa ja muilla sosiaalisen median alustoilla.

Tämä sivusto on meidän tiimimme tapa antaa jotain takaisin kaikille lajin edistäjille ja harrastajille Suomessa.

Tervetuloa Frisbeegolf Suomi sivustolle!

Frisbeegolf Suomi sivustolta löydät uutisia, blogeja ja yleistä tietoa frisbeegolfista, aina kiekkojen valinnasta Suomen parhaimpiin frisbeegolf-ratoihin.

  • Kisaraportit
  • Uusimmat frisbeegolf uutiset
  • Kiinnostavat blogit
Frisbeegolfsuomi.com tiimi

Tiimimme muodostuu muutamasta frisbeegolf-harrastajasta, jotka kaipasivat aamupalapöytään ja wc-istunnoilleen suomenkielistä, luettavaa frisbeegolf-sisältöä.

valtamedian huomio

Valtamedia ei juurikaan noteeraa frisbeegolfia lajina Suomessa, vaikka Suomi on yksi frisbeegolfin huippumaita – niin pelaajien kuin lajin yleisen suosion osalta. Kasvattamalla lajin näkyvyyttä mahdollisimman monessa eri muodossa ja vetämällä yhtä köyttä sisällöntuottajien kesken, nostamme frisbeegolfin valtamedioiden etusivuille.

tarjoamme luettavaa ja näkyvyyttä

Teemme monenlaista luettavaa sisältöä frisbeegolfista ja lajin ympärillä tapahtuvista asioista. Uutisia ulkomailla pelattavista kilpailuista ja etenkin suomalaispelaajien menestyksestä maailmalla, kotimaan kilpailuista ja muista lajin kiinnostavimmista aiheista.

Tarjoamme lajille näkyvyyttä verkossa ja pyrimme nostamaan lajiin liittyviä aiheita esille. Mikäli haluat tukea toimintaamme hankkimalla näkyvyyttä sivustollamme, ota yhteyttä ja räätälöidään yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva kampanja.

Nostetta Frisbeegolfille!

Frisbeegolf on noussut Suomen suosituimmaksi ulkoliikuntamuodoksi ja se on mahtava harrastus, jonka aloittamisen kynnys on todella matala niin rahallisesti, kuin harrastuspaikkojen löytämisen suhteen. Suomessa tehdään huikeaa työtä seuroissa ja kunnissa, jotka ylläpitävät näitä ilmaisia harrastuspaikkoja, frisbeegolfratoja.

Suomalaisten liikkumattomuuden arvioidaan aiheuttavan miljardiluokan menot vuosittain. Frisbeegolf on mainio esimerkki urheilulajista, joka on niin hauska, ettei se tunnu urheilulta ja voi helposti koukuttaa lajiin heti ensimmäisistä heitoista alkaen. Mitä enemmän saamme näkyvyyttä frisbeegolfille ja mitä helpommaksi teemme aloittelevien harrastajien pääsemisen mukaan peleihin, sitä paremmin koko Suomi voi.

Puuhassa mukana

Sivustoamme ylläpitää mystinen joukko frisbeegolf-harrastajia.

Toimitus
Kirjoittaja
Link building
se o Matti!
hakukoneoptimointi
Taikuri
taikuri
kirjoittaja
Nero
Nero
mainostajat ja sopimukset

Mitä tarjoamme mainostajille?


Näyteikkuna Frisbeegolfsuomi.com

Näyteikkunapaikan suomalaisia frisbeegolf-harrastajia kiinnostavan sisällön keskeltä.

Sisältömme on hakukoneoptimoitu vastaamaan googlessa trendaaviin ja haetuimpiin aiheisiin frisbeegolfista ja näemme myös suomenkielisellä frisbeegolf-sisällöllä olevan mahdollisuus luoda uusia trendejä hakukoneille.

Frisbeegolfsuomi.com blogit

Tarjoamme valmiin, frisbeegolf-harrastajille tutun alustan vierasblogien, tuote-esittelyiden tai muiden artikkeleiden julkaisuun. Frisbeegolfsuomi.com sivustolla saat asiasi esille juuri sille yleisölle, jolle haluat. Saat luonnollisesti myös linkit haluamallesi sivustolle tai haluamaasi tuotteeseen / verkkokauppaan.

Mainospaikkaa

Tukijaa

Kävijää

Osaajaa

Mainosesimerkki

Kauden avaus tarinalaaksossa!

Vuorelan Veikkojen järjestämä PDGA C-tierin kilpailu Tarinalaakso Disc Golfissa Siilinjärvellä 6.5.2023. 4 lohkoa ja yli 300 pelaajaa!

Tervetuloa kisaamaan Siilinjärvelle! Seuraa kilpailua Metrixistä!